Bel me gerust

Ik kan me voorstellen dat het een hele stap is om hulp te gaan zoeken. Misschien heb je alleen een korte vraag? Of loop je tegen een kleine kwestie aan waar je advies over wilt? Dan kun je me gewoon even bellen!

Ik heb een gratis telefonisch spreekuur van maandag t/m vrijdag van 17.30 tot 19.00 uur. Ik heb dan 15 minuten voor je. Mocht je meer tijd nodig hebben dan maken we een afspraak.

Hoge nood?
Bij calamiteiten en in het weekend is Stiefpunt per WhatsApp bereikbaar. Mijn mail lees ik meerdere keren per dag, dus daar ben ik goed op te bereiken.

  • Stiefmoeders om de tafel

    Dit evenement vindt plaats van 5 februari 2019 tot en met 2 juli 2019. De eerstvolgende keer is op 4 juni 2019 19:30
    Toekomstige data:

    Tijd om andere stiefmoeders te ontmoeten en te horen hoe zij hun rol op hebben gepakt en waar zij al een slag in hebben geslagen of nog mee worstelen? Een moment om van elkaar te leren en gewoon fijn om met gelijkgestemden je verhaal te delen, zonder oordeel van anderen? Ongedwongen praten over de meest uiteenlopende, soms lastige, kwesties zoals ex-partners, stiefkinderen, rouw, onbegrip van de omgeving, bang dat je weer uit elkaar gaat, de ingewikkeldheid van een stiefgezinssysteem? (meer…)