Skip to main content

Van jezelf houden…

Dit hoor jij vast ook vaak: Je moet eerst van jezelf houden voordat je van een ander kunt houden. Tja, gemakkelijk gezegd maar vaak moeilijk gedaan. We richten ons snel op de ander en vergeten daarbij onszelf.

Toch is dit wel waar ik in geloof. Lukt het je om goed in verbinding te zijn met jezelf? Pas dan kun je echt in verbinding met de ander komen. Ik werk vanuit dit principe en help je om met meer compassie naar jezelf te kijken. Zodat je weer vanuit verbindende communicatie het contact met je partner aan kunt gaan.

Je vorige relatie afronden…

Nog zo’n waarheid bij een scheiding: “Rond het oude af voordat je aan iets nieuws begint. ”Als je het hebt over relaties dan is dit een basisprincipe. Rond je de relatie met je ex niet goed af, dan heeft je volgende relatie daar echt last van. De kans van slagen wordt steeds kleiner omdat je toch nog met een lijntje vast zit aan je ex. Ik help je om je vorige relatie goed af te ronden, tot er geen losse eindjes meer zijn. Zodat jullie als ouders van de kinderen met elkaar kunnen communiceren, als partners in ouderschap.

Systemische visie

Tja, en dan de systemische principes: balans tussen geven en nemen, er is plaats voor iedereen en er is ordening in een systeem. Die gelden in alle relaties, dus ook in de stiefgezinnen. Alleen in een stiefsysteem zijn ze wel heel bijzonder.

Ik help jullie om ieder gezinslid weer op de juiste plek te krijgen zodat de ordening weer klopt. Dat iedereen er kan zijn en mag zijn. Ordening geeft zowel jullie als de kinderen weer energie en ademruimte.

Ik help je graag!

Ik snap als geen ander hoe lastig jouw situatie is. Graag kom ik naast je staan en help ik je een stap verder. Wil je meer informatie of een afspraak maken?

“Door jou geen strijd meer… Maar een beter contact en partners in ouderschap.” 

Mariska